Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Tako kot ves svet, je tudi nas prizadela pandemija virusa Covid19. Zato je organizacijski odbor sprejel sklep, da sta letošnja 25. RKM PO PRLEKIJI BIOTERME MALA NEDELJA in 40. RKM TRI SRCA RADENCI odpovedana.

O vseh spremembah vas bomo pravocasno obvestili na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih.Kontaktirajte nas:5.6.2015

Poročilo s 36. RKM TRI SRCA RADENCI 2016


Vremenske razmere na štartu in na progi so bile odlične, žal ne tudi vremenska napoved, česar pa 257 vrlih kolesark in kolesarjev iz Slovenije, Avstrije, Hravaške, Madžarske in Slovaške ni zmotilo, da se ne bi udeležili tradicionalnega kolesarskega maratona TRI SRCA Radenci. Med njimi so bili najmlajši in najmlajše kolesarke, ki so se podali na najkrajšo progo.
Najstarejša udeleženka je bila 76-letna Jerica Belšak iz Maribora, najstarejši udeleženec pa 80-letni Ivan Čuček s Ptuja.
Najštevilčnejše skupine kolesark in kolesarjev: domači Tondach (26 udeležencev) in Arcont (12 udeležencev) ter Caska (11 udeležencev) iz Vrbne (Feldbach) v Avstriji.
Verjamemo, da ste bili z organizacijo zadovoljni in ste se vrnili na svoje domove bogatejši in napolnjenih baterij ter da se vidimo tudi 7.avgusta 2016 na 21. RKM BIOTERME Mala Nedelja.
V življenju je tako, da čas ne čaka na nas in na lepše vreme, ampak neutrudno teče dalje.
Samo od nas samih pa je odvisno, koliko nas to zavira pri načrtih in odločitvah.
Vse čestitke in hvala Vam iz srca.
Več si oglejte v naši GALERIJI.