Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Tako kot ves svet, je tudi nas prizadela pandemija virusa Covid19. Zato je organizacijski odbor sprejel sklep, da sta letošnja 25. RKM PO PRLEKIJI BIOTERME MALA NEDELJA in 40. RKM TRI SRCA RADENCI odpovedana.

O vseh spremembah vas bomo pravocasno obvestili na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih.Kontaktirajte nas:31.5.2015

Poročilo s 35.RKM TRI SRCA RADENCI 2015


Vremenske razmere na štartu in na progi so bile zelo dobre -žal ne tudi pred štartom,
česar pa natančno 251 vrlih kolesark in kolesarjev iz vse Slovenije in Avstrije ni zmotilo, da se ne bi udeležili tradicionalnega 35. RKM TRI SRCA Radenci.
Upam, da ste bili z organizacijo zadovoljni in ste se vrnili na svoje domove bogatejši in napolnjenih baterij ter da se vidimo tudi 9.avgusta 2015 na 20. RKM BIOTERME Mala Nedelja.
V življenju je že tako, da čas ne čaka na nas in na lepše vreme, ampak neutrudno teče dalje. Samo od nas samih pa je odvisno, koliko nas to zavira pri načrtih in odločitvah.
Svet je od pogumnih in Vi dragi udeleženci in udeleženke ste nam in sebi dokazali, da taki ste, bog/ovi pa so vam poplačali za pogum in odločnost z lepim vremenom na progi in potem na cilju. Zato vse čestitke in hvala Vam iz srca.
Več si oglejte v naših fotogalerijah.