Kolesarska sekcija Radenci

Predprijave na Maraton Bioterme   16-07-2018 00:36:01

            

   If Other, please put country to the Kraj field.

   Uporabi obliko: dd.mm.LLLLPotrjujem, da so vsi podatki v prijavnem obrazcu resnični. Izjavljam, da sem zdrav, vsestransko pripravljen za tekmovanje in zdravstveno sposoben prevoziti objavljeno traso maratona. Upošteval bom vsa navodila organizatorja in tekmoval na lastno odgovornost. Zoper organizatorja ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel ali povzročil v zvezi z udeležbo na prireditvi.

Strinjam se, da organizator Športno društvo Radenci kot upravljalec, uporabi osebne podatke iz tega obrazca za namen organizacije in izvedbe prireditve ter splošne administrativne objave povezane z mojim sodelovanjem na tej prireditvi. Soglašam, da se lahko podatke iz te prijavnice in rezultate tekmovanja objavi v sredstvih javnega obveščanja, na svojem Facebook profilu in na spletnih straneh organizatorja, vključno z mojimi fotografijami, video posnetki, intervjuji ipd., ne da bi zato potrebovali moje posebno dovoljenje.

Podatki zbrani s prijavami, bodo obdelani skladno z veljavno zakonodajo (ZVOP) in skladno z EU uredbo o zaščiti podatkov (GDPR). S prijavo soglašam s prejemanjem e-novic organizatorja prireditve. Udeleženec lahko skladno z zakonodajo kadarkoli zahteva vpogled, prepis, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov tako, da pošlje zahtevo na elektronski naslov: kose.radenci@gmail.com.