Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Kolesarstvo je šport primeren za mlade in starejše, tako za profesionalce, kot tudi za rekreativce in tiste, ki občasno sedejo na kolo.

Kolesarska sekcija Radenci se udeležuje kolesarskih prireditev v Sloveniji in sosednjih državah, že vrsto let pa tudi uspešno organizira dva tradicionalna vsakoletna rekreativna kolesarska maratona: Maraton Tri srca Radenci in Maraton po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja.

Vabimo vas, da se nam pridružite.

Tako kot ves svet, je tudi nas prizadela pandemija virusa Covid19. Zato je organizacijski odbor sprejel sklep, da se 25. RKM PO PRLEKIJI BIOTERME MALA NEDELJA odpove.

40. RKM TRI SRCA RADENCI je trenutno še v fazi priprave.

O vseh spremembah vas bomo pravocasno obvestili na naših spletnih straneh in socialnih omrežjih.Kontaktirajte nas:21.4.2020

25. RKM po Prlekiji BIOTERME Mala Nedelja 2020 je odpovedan

Pandemija virusa Covid 19 je s svojimi posledicami zajela celoten svet in zacasno ustavila tudi organizacijo množicnih športnih prireditev med katerimi je tudi 25. RKM PO PRLEKIJI BIOTERME MALA NEDELJA 2020.

Zato je organizacijski odbor 25. RKM PO PRLEKIJI BIOTERME MALA NEDELJA 2020 sprejel sklep, da v danih razmerah odpoveduje prireditev v predvidenem datumu 31. maja 2020.

Za morebitno izvedbo v drugem terminu boste obvešceni na www.kose-radenci.si in ostalih spletnih straneh ter socialnih omrežjih.

Organizacijski odbor KOSE Radenci