Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Kolesarstvo je šport primeren za mlade in starejše, tako za profesionalce, kot tudi za rekreativce in tiste, ki občasno sedejo na kolo.

Kolesarska sekcija Radenci se udeležuje kolesarskih prireditev v Sloveniji in sosednjih državah, že vrsto let pa tudi uspešno organizira dva tradicionalna vsakoletna rekreativna kolesarska maratona: Maraton Tri srca Radenci in Maraton po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja.

Vabimo vas, da se nam pridružite.Kontaktirajte nas:9.8.2014

Poročilo z 20.RKM BIOTERME Mala Nedelja


Tri različno težavnostne proge jubilejnega 20. rekreativnega kolesarskega maratona BIOTERME - Mala Nedelja se je udeležilo 535 kolesark in kolesarjev.
Najstarejša udeleženca maratona sta bila Jožica Petelinšek (rojena 1933) iz Maribora in Siegfried Wilhelm iz Svetega Tomaža (rojen 1929 leta).
Najštevilčnejše ekipe so bile: Kolesarski klub Töndach Križevci, BK Puls iz Čakovca ter Kolesarsko društvo Selce.
Vsi navedeni so prejeli pokale. Poleg kolesark iz Slovenije, Hrvaške, Madžarske je bilo tudi nekaj kolesarjev in kolesark iz Avstrije in Slovaške.
Vsem udeležencem čestitamo in Vas vabimo na 36. RKM TRI SRCA v Radence -predvidoma 29.5.2016, ki ga prav tako organiziramo člani Kolesarske sekcije Radenci.