Kolesarska sekcija Radenci

Dobrodošli

na straneh kolesarske sekcije ŠD Radenci

Kolesarstvo je šport primeren za mlade in starejše, tako za profesionalce, kot tudi za rekreativce in tiste, ki občasno sedejo na kolo.

Kolesarska sekcija Radenci se udeležuje kolesarskih prireditev v Sloveniji in sosednjih državah, že vrsto let pa tudi uspešno organizira dva tradicionalna vsakoletna rekreativna kolesarska maratona: Maraton Tri srca Radenci in Maraton po Prlekiji - Bioterme Mala Nedelja.

Vabimo vas, da se nam pridružite.Kontaktirajte nas:1.6.2014

Poročilo s 34.RKM TRI SRCA


Tri različno težavnostne proge 34. Rekreativnega kolesarskega maratona TRI SRCA Radenci 2014 se je udeležilo 341 kolesark in kolesarjev, ki se niso ustrašili napovedi vremenarjev. Najstarejša udeleženca maratona sta bila 81-letna Jožica Petelinšek iz Maribora in 85-letni Siegfried Schubert od Svetega Tomaža. Najštevilčnejše ekipe so bile Arcont Gornja Radgona, Tondach ter Kolesarski klub Ravne. Vsi navedeni so prejeli pokale. Nagrade srečeva je prejelo veliko udeležencev, glavno nagrado žensko gorsko kolo SCOT pa je prejela mlajša udeleženka.
Na četrti novi otroški 4 kilometrski progi je vozilo okoli 40 malčkov in otrok.
Eden izmed njih je bil srečni dobitnik zelo lepega skiroja.
Vsem vrlim kolesarkam in kolesarjem, ki se niste ustrašili parih kaplic dežja gredo vse čestitke -zmagovalci ste vi vsi.
Več si oglejte v naših fotogalerijah.
Predprijave za naš naslednji maraton 19. RKM BIOTERME, ki bo 10.8.2014 v Mali Nedelji so že odprte. Vljudno Vabljeni.